A bambusz szén ereje: meglepő lista, hogy mire jó

Ki gondolta volna, hogy a bambusz szén oly sok rendkívüli tulajdonsággal rendelkezik. Nehéz leírni egy olyan dolgot, amely ilyen sok hasznos sajátsággal bír, amely jótékonyan hathat az egészségedre és életmódodra. 

A bambusz szén többfunkciós eszközként működik, egészségesebbé és kiegyensúlyozottabbá téve téged és környezetedet is. Könnyen használható és rendkívül erőteljes anyagról van szó. Összeszedtük a legérdekesebb, és kevésbé ismert használati lehetőségeit az élet minden területéről.

 

Következzen egy lista a bambusz szén felhasználási módjairól - a teljesség igénye nélkül:

1. A porított szén a legjobb megoldás az ételmérgezésben, de kis adagokban rendszeresen bevehető az immunrendszer javítása érdekében is.

2. Az aktív szén fehéríti a fogakat.

3. Helyezzünk egy bambusz aktív szén rudat a főzővízbe vagy az olajba, hogy javítsuk az étel ízét és megakadályozzuk, hogy megszívja magát olajjal.

4. Egy rudat vízbe helyezve eltávolítja a klórt és más baktériumokat, az ideális ásványi anyagok hozzáadásával.

5. Pár rúd elhelyezése a hűtőszekrényben segít abban, hogy az ételek frissek és tartósak legyenek, és elnyeli a szagokat is.

6. Néhány rúd elhelyezése a ház stratégiai helyiségeiben megakadályozza a penészt és a kellemetlen szagokat, és felszívja a nedvességet.

7. Miután a bambusz szén rudakat hosszabb ideig használtad, vágd le vagy zúzd szét őket, és tedd a kertbe, hogy revitalizálja a talajt.

8. A bambusz ecet (a kemencében a sütési folyamat során keletkező kondenzációból készült) egy természetes ecetsav, amely hatásos a bőr számára a baktériumok elleni küzdelemben, és megvéd a szúnyogoktól és legyektől.

9. A bambusz só (a bambusz tengeri sóval történő feltöltéséből keletkezik, amit aztán a kemencébe helyeznek) negatív lúgos töltésű, ami biztosítja a nyomelemeket a sejtek revitalizálásához. Kellemesen füstös íze van, így ételekben ízfokozóként használható.

10. Egy kis bambusz szén függő viselése megvéd az okostelefonoktól és számítógépektől körülvevő elektromágneses szmog ellen.

Próbáld ki az ebből a különleges anyagból készült bőrápolási és fogápolási termékeinket, hogy meggyőződhess Te is a bambusz szén erejéről.

Close Menu
×
×

Cart