3 bambusz aktív szén termék, amit feltétlenül próbálj ki

A faszenet – mint amilyen a bambusz aktív szén is – napjainkban a szépségipar is felfedezte magának, köszönhetően mély tisztító képességének. Az aktív szenet már hosszú évek óta használják a sürgősségi klinikákon az alkohol-mérgezés és a kábítószer-túladagolás kezelésére, Keleten pedig évszázadok óta a víz tisztítására és a fogak fehérítésére.

Bambusz aktív szén por kupac

A közelmúltban a bőrápolás az aktív szenet elkezdte használni azon csodálatos képességéért, hogy elnyeli a felesleges olajat és méregtelenít. A bambusz aktív szén, mint 100%-ban természetes anyag, bizonyította, hogy nagyon hatékony a szennyeződések és toxinok mélyen a pórusokból történő kitisztításában, s így varázsol sima és sugárzó bőrt.

Íme a ma elérhető legjobb bambusz aktív szén termékek:

1. Bambusz aktív szén maszk mitesszerek ellen

Ez a tisztító arcmaszk valószínűleg az egyik legismertebb aktív szén termék, mivel az orr és az álla körüli mitesszereket hatékonyan eltávolítja.

A mitesszerektől való megszabadulás mellett ez a maszk mélyen megtisztítja a bőrt és elnyeli a felesleges olajokat vagy szennyeződéseket, így lágyabb és simább bőrhöz juttat. Ezenkívül segít összehúzni a tág pórusokat és ráncokat.

Bambusz aktív szén arcmaszk

2. Bambusz aktív szén fogfehérítő por

Fekete szénpor a fogak fehérítésére?

Igen!

Bár őrültségnek tűnik, az aktív szénpor természetes és nagyon hatékony módja a fogak fehérítésére és a foltok eltávolítására. Használatának történelmi gyökerei vannak, Keleten évszázadok óta fogtisztítóként alkalmazzák, mind a mai napig.

Ha ezt a port hozzáadod a napi fogápolási rutinhoz, akkor világosabb mosolyt kapsz, miközben erősíti a zománcot és tisztítja a fogakat.

A bambusz aktív szénpor használatához egyszerűen egy nedves fogkefét merítsen a porba, és óvatosan sikáld fogaid pár percig. Általánosságban elmondható, hogy az emberek jelentős eredményeket látnak 2-3 használat után.

 

Bambusz aktív szén fogfehérítő por

3. Bambusz fogkefe bambusz aktív szenes sörtével

Ami igazán említésre méltó ebben a fogkefében, hogy a feje, vagyis maga a kefe finom bambusz faszénből készül, ami határozottan hatékonyabban tudja tisztán tartani és megvédeni a fogakat, mint a hagyományos fogkefék.

Az aktív szén tulajdonságainak köszönhetően ez a kefe megakadályozza a baktériumok szájban történő elszaporodását méregtelenítéssel. Ezt a fogkefét az aktív szénporral kombinálva elképesztően tiszta és ragyogóan fehér fogakat kaphat.

Close Menu
×
×

Cart