Selected:

Bambusz fogkefe

1 690 Ft

Out of stock

Bambusz fogkefe

Gyengéd de alapos fogtisztításra vágysz, és közben bolygónkat is óvnád a felhalmozott műanyag-hegyektől?

Ha egy környezetbarát, fenntartható, biológiailag lebomló, természetes alternatívát keresel a káros, környezetszennyező műanyag helyett: itt a bambusz fogkefe!

Használata kellemes (és persze hasznos), ráadásul sokkal jobb érzés egy bambusz darabot kézbe és szájba venni, mint egy műanyagot.

1 690 Ft

Elfogyott

if_Shipping_fast_1007347

GYORS ÉS INGYENES SZÁLLÍTÁS

Rendelésedet 2 munkanap alatt kiszállítjuk postai úton és a szállítás teljesen ingyenes.

if_hungary_888178

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendelésedet Magyarországról szolgáljuk ki. Hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva.

if_guarantee_376097

14 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

14 napon belül akár indoklás nélkül is visszavesszük a terméket, ha meggondolod magad.

if_Shipping__Security-05_2109864

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

Oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a legnagyobb biztonságban tudd adataidat.

BAMBUSZ FOGKEFE

bamboo-800869_1280

KÖRNYZETBARÁT

Bolygónkon évente 5000 millió műanyag fogkefét dobnak a szemétbe és gyártanak újból. Ezek évezredek alatt sem bomlanak le. Bambusz fogkefe használatával azonban csökkented a felesleges hulladékot a környezetben. 

A Föld leggyorsabban növekvő növénye a bambusz, melynek termesztéséhez nincs szükség növényvédő szerekre, sem műtrágyára.

TERMÉSZETES ÉS BIOLÓGIAILAG LEBOMLÓ ALAPANYAG

A nyél és a csomagolás 100%-ban, szennyeződés nélkül lebomlik a talajban.

SIMA ÉS TERMÉSZETES BAMBUSZ SZÁR

Erősebb és keményebb, mint a fa, és tartósabb és egészségesebb, mint a műanyag. 

A karbonizációs eljárás vízállóságot biztosít a bambusznak és megakadályozza a mikrobák (baktériumok) növekedését. Így használat után nem kell szárítani, csak öblítsd ki és tedd vissza a tartóba, mint a régi műanyag fogkefét.

PUHA ÉS BPA-MENTES SÖRTÉK

A fogorvosok a lágy sörték használatát javasolják a fogzománc védelme érdekében. Tökéletes megoldás az érzékeny ínyekre is, mert nem irritál. 

A BPA-mentes bambusz aktív szenes sörték alaposan tisztítanak, mégis gyengédek a fogakhoz.

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A bambusz a leggyorsabban növekvő növény a földön. Mivel természetesen előforduló antimikrobiális szereket tartalmaz (amellyel kiirtja vagy megakadályozza a vírusok, gombák, vagy más mikrobák növekedését) a termesztés során nincs szükség műtrágyák vagy növényvédő szerek használatára. A bambusz teljesen szerves anyag.

A hagyományos fogkefékkel ellentétben ezek eldobása nem szennyezi környezetünket. Évente több százmillió műanyag fogkefe végzi a szeméttelepeken és az óceánokban, és ezek sajnos még évszázadokig ott is maradnak. Használj bambusz fogkefét, és segítsd környezetünket!

A sörték a termék egyetlen része, amely biológiailag nem lebomló. BPA mentes nylon 6-ból készülnek, ami még mindig a létező legjobb módja a szájápolás biztosításának. A mai napig az egyetlen 100% -ban biológiailag lebomló és hatékony megoldás a sertésszőr, ami egy nagyon ellentmondásos anyag, és a mi fogkeféink nem ebből készülnek. Így, távolítsa el a sörtéket a megfelelő újrahasznosítás érdekében.

Igen, a fogkefe növényekből készült komposztálható csomagolásban van. A külső doboz 100% -os papírból készül, és biológiailag lebomló.

A nyél 100% -ban biológiailag lebomló bambuszból készül, és a komposztálóedényben elhelyezhető, vagy egy második felhasználást biztosíthat (kertészet, tűzifa, ..). A sörték BPA-mentes 6-os nejlonból készültek, és műanyaggal kell újrahasznosítani. Javasoljuk, hogy vágja le őket vagy távolítsa el őket fogóval. Az összes többi csomagolóanyag biológiailag lebontható (műanyag, kartondoboz ragasztó nélkül, és PLA-ból készült védőzsák (polilaktikus sav – biológiailag lebomló és megújuló forrásokból, például kukorica- vagy maniókakeményítő).

Ökológiai bambusz fogkefénk a hagyományos műanyag fogkefékkel megegyező élettartammal bír. A fogorvosok a fogkefék 2-3 havonkénti cseréjét javasolják; minden étkezés utáni fogmosással, az egészséges fogakért és fogínyért.

Minden fogkefe puha sörtéjű. Miért? A válasz egyszerű: ezt ajánlják a fogorvosok!

Close Menu
×
×

Cart